banner

NORMATIVA DE PRESENTACIONS

COMUNICACIONS ORALS

Disposarà de 5 minuts per a la presentació i 3 minuts per a la discussió i haurà de cenyir-se a una plantilla de 8 diapositives. És indispensable el màxim rigor en el compliment dels horaris prefixats per al bon desenvolupament de la sessió. Per tal d’evitar errades ortogràfiques en les presentacions en Power Point, us agrairem que feu us del corrector de català.

Agrairíem utilitzi, el template, amb la imatge del Congrés per la preparació de la seva presentació, perquè pugui enviar, abans del Congrés Data limit: 28 de Maig a les 23.59h, la seva presentació en Power Point a la plataforma informàtica de la Secretaria del Congrés.


PÒSTERS


Els pòsters s’hauran de penjar durant tot el Congrés des de el primer dia, dijous 31 de Maig a partir de las 09.00h, haurà de penjar el pòster al panell senyalitzat amb el codi de presentació que li ha enviat la Secretaria Técnica.
 
Els autors hauran de portar el pòster imprès i material necessari per penjar-lo. No està permès l’ús de xinxetes als panells.
 
La mida del panell pòster és de 0.95 m d’ample X 2 m d’alt, així doncs el pòster no podrà sobrepassar aquestes mides (MIDA RECOMANADA DEL POSTER IMPRÈS: 0.90 m d’ample por 1.20 m d’alt, DIN A0).

Durant les perspectives, pauses cafè al congrès, agrairíem la seva presencia a la zona destinada al pòsters.
Dijous, 31 de Maig 10:30-11:15h // 16:30-16:45
Divendres, 01 de Juny 10:30-11:00

  • HALL GALERIA PARANIMF
Nota Important: Si us plau recordi que hi ha d’haver al menys un autor de la comunicació inscrit al Congrés per la presentació