banner

Certificats

  • Certificat Assistència: Es podrà descarregar Online a partir de l’1 de Juny. Haurà rebut un correu electrònic amb l’enllaç directe a l’enquesta. Si no, clica el següent enllaç per accedir a l’enquesta de calitat, introduint el nom d’usuari i contrasenya. En cas de no haver rebut usuari i contrasenya, la pot sol·licitar a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 
  • Certificats de Crèdits: Durant el Congrés es durà a terme un Control d'assistència amb codi de barres. Per poder optar al crèdits atorgats pel Consell, s’ha de complir el 100% d’assistència a les sessions. Només es podrà entregar Certificat als assistents que compleixin l’horari complert de la sessió. Es farà control d’assistència a l’entrada i la sortida. Un cop finalitzi el congrés es comptabilitzarà l’assistència i posteriorment es durà a terme l’enviament del Certificat de crèdits.
  • Certificats de Comunicacions: El Divendres, 1 de Juny a les 12.00h s’enviarà el certificat de comunicacions orals o pòsters, al correu electrònic del autor.
Enllaç disponible des de l’1 de juny al 31 d’agost del 2018